Vores efterskole er en efterskole i Midtjylland, som har noget for enhver smag

På vores idræts- og sportsefterskole i det smukke Midtjylland er der med sikkerhed noget for enhver. Det er nemlig en alsidig efterskoleder kan prale af at have flere varierende studielinjer, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Officielt er efterskolen en sports- og idrætsefterskole, og der fokuseres af denne årsag selvfølgelig på idræt. Du kan derfor blandt andet vælge imellem sportsgrene som eksempelvis boksning, fitness og fodbold. Efterskolen gør sig dog også i meget andet end idræt og sport. Inspireret af sine smukke omgivelser giver sportsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af året kan få chancen for at prøve både sjove og aktive fokusfag – for eksempel outdoor og adventure.

Hvis du er mere til de kreative fag, har du mulighed for i stedet at fordybe dig i eksempelvis musik eller design. I alle tilfælde er der i hvert fald ingen tvivl om, at vores efterskole vil give dig et spændende og berigende år, uanset hvad du interesserer dig for.

Sideløbende med undervisningen på efterskolen, kan du være sikker på også at få en masse oplevelser udenfor undervisningstiden. Det vil både ske i forbindelse med de forskellige aktiviteter eleverne imellem, som du og dine kammerater selv kan finde på, men absolut også på de rejser og studieture, som skolen arrangerer.Det sker både i forbindelse med de studieture og rejser, som afholdes af skolen men i lige så høj grad også i hverdagen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme af sted på hele to studieture. En af de to rejser har Norge som destination, og på denne rejse får de elever, der har linjefaget outdoor, mulighed for at sove i den skandinaviske vildmark. Den anden af de to rejser har derimod en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som skal udforskes! Denne af rejserne er det tilmed efterskolens elever på Europalinjen, der kommer til at stå for at tilrettelægge. På deres linje fokuseres der nemlig på rejser og planlægningen af disse.

På trods af vores efterskole officielt er en en idrætsefterskole i Midtjylland, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du her finder adskillige fokusfag, der fanger din interesse – også selvom du ikke bryder dig om sport!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>