Vores efterskole: En vidtfavnende efterskole med mulighed for musik og design

På vores efterskole i det naturskønne Midtjylland er der med garanti noget for alle. Det er nemlig en alsidig skoleder kan prale af at have flere forskellige fokusfag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og vægten lægges derfor naturligvis på sport. Det er derfor blandt andet muligt at vælge flere forskellige grene af sport som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Skolen byder dog også på mere end bare sport. Inspireret af den smukke placering på den midtjyske hede giver sportsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af dit ophold kan prøve kræfter med interessante og udfordrende fag – for eksempel outdoor og adventure.

Hvis du er mere til de kreative fag, foretrækker du måske at fokusere på for eksempel design eller musik i stedet. I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en sjov og spændende oplevelse, uanset hvad du vælger at fokusere på.

Efter efterskolens daglige undervisning, kan du også være sikker på at få en masse oplevelser udenfor skoletiden. Det vil både ske i forbindelse med forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du selv kan finde på med dine kammerater, men absolut også på de rejser og studieture, som afholdes af skolen.Det sker både i form af de rejser og studieture, som afholdes af skolen men i lige så høj grad også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland vil du nemlig komme på hele to udlandsrejser. En af de to rejser har Norge som destination, og på denne tur får de elever med outdoor som fokusfag, lejlighed til at overnatte udendørs i vildmarken. Den anden af de to rejser går nemlig et helt andet sted hen – nemlig en europæisk storby! Denne af rejserne er det tilmed de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der står for at tilrettelægge. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og rejseplanlægning.

Selv hvis du ikke bryder dig om sport, kan du derfor være helt sikker på, at du her vil finde adskillige fokusfag, der fanger din interesse!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>