Vil du skitsere busrejser/grupperejser med busudflugter i en koncertbus, der kører lige til døren?

Jeg kender en ven, En fyr jeg mødte er chauffør for busudflugter/grupperejser » www.nyborg-rejser.dk/grupper, med koncertbus » www.nyborg-rejser.dk/koncertbussen,. Igennem chaufføren observere jeg, at der er en del at spare ved at sammensætte grupperejser med bustransport » www.nyborg-rejser.dk/bustransport,, når jeg & vennerne vil til samme koncertoplevelse. Fremfor at vi i gruppen bli’r nødt til at splitte os i biler med krav til parkeringsplads eller gå efter kostelige DSB-billetteri samme vogn, så vælger vi idag altid busudflugter/grupperejser med bustransport i en behagelig koncertbus. Vores busrejser i koncertbus tager os helt hen til musikstedet og kører os hjem igen. På den måde skal vi slet ik overveje taxier, hvordan vi kommer over til koncertstedet, eller hvordan vi kommer hjem.

Vi er vilde med at være til koncerter blandt mine venner. Faktisk er vi jævnligt en 10-12 stykker, som at der gerne følges ad til koncerterne. Som en fuldtallig vennegruppe, så er busrejser/grupperejser med kollektiv busudflugter/bustransport i et styks koncertbus faktisk totalt optimalt. Mange af jer har nok været på busrejser eller busudflugter mellem fx Aarhus og Kbh. Men ganske mange har givetvis ikke valgt koncertbus til bustransport til grupperejser.

Når du behøver grupperejser, bustransport eller busudflugter kan jeg klart råde dig til at vælge billet til en koncertbus. Stemningen er mega begejstret. Prøv at forestille dig at sidde med folk, som at der alle og enhver kører til koncert. På turen hjem i en koncertbus har alle omkring dig deltaget i den samme koncert. Derfor er der godt humør – også såfremt du er alene afsted på busudflugter. En koncertbus er mesterlig til grupperejser, idet vennerne og dig kan nemt finde sæder nær hinanden, såfremt I alle blot kommer rettidigt til jeres bustransport.

Klik på linket, i det tilfælde at nogle af jer skal organisere grupperejser, busrejser eller behov for busudflugter eller bustransport med en bekvem koncertbus.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.