Vælg glasblæsning og få en optimal overflade

Leder du efter en effektiv overfladebehandling af aluminium eller rustfrit stål, er en professionel glasblæsning tit det soleklare valg. Med denne metode kan du i realiteten få en optimal mulighed for at lave metallets rustikke overflade om til en smuk samt ensartet fremtoning. Det skyldes især, at en glasblæsning kan fjerne mindre skader i metaloverfladen så forsigtigt, at den bliver helt perfekt. I praksis betyder det, at glasblæsning som metode kan benyttes til hvad som helst fra hospitalsudstyr til køkkenudstyr.

En af de primære fordele ved glasblæsningsteknikken ift. andre overfladebehandlingsmetoder til metal er ikke desto mindre, at den slags glasperler, der anvendes, ikke har en slibende effekt som det f.eks. sker ved sandblæsning og lignende teknikker. Den manglende slibende effekt fører ikke blot til det væld af udseendemæssige plusser, der er ved netop glasblæsning. Ydermere kan den manglende afslibning føre til, at det i adskillige tilfælde ikke er nødvendigt at fuldende bearbejdningen med en ekstra bearbejdning som for eksempel maling for at sløre misfarvninger fra svejsning og opnå en optimal levetid.

Vælger du et alsidigt afslibningsværksted til at fuldføre glasblæsning for din virksomhed, vil der ikke være grænser for, hvad der kan lade sig gøre visuelt, hvis du vil betale lidt flere penge for at få lavet en specialordre. Ved nogle metalsliberier er det f.eks. muligt at få glasblæst virksomhedsnavn og logo på produkter som for eksempel tallerkener med en speciel teknik. Derudover kan dig og din virksomhed ofte få glasblæst øvrige former for materialer som bl.a. messing som enten enkelt- eller serieproduktion til en særdeles fordelagtig pris hos flertallet af de forskellige steder.

Ønsker du en fordelagtig form for overfladebehandling, eksisterer der af den grund en bred vifte af grunde til at investere i en nænsom såvel som smuk glasblæsning i forhold til de andre former for afslibningsmetoder til stål på markedet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>