Vælg en plæneklipper: husgrunden studser ikke sig selv

I sidste uge kørte min plæneklipper helt i døden. Fordi jeg tillige præcis havde puttet petrolium i, skete det i et gråt øjeblik. Plænen bør selvfølgelig klippes, det hersker der dårligt tvivl omkring, så jeg må nok uden tvivl anskaffe mig en ny plæneklipper. Benzinmotor bør den uden tvivl være den slags med. At fare rundt i haven, kun for at jeg kan udnytte det meste af min tid på at skubbe en sløv lossepladsværdig plæneklipper op og ned ad plænen med næverne, eksisterer der ingen mulighed for, at jeg ønsker. Nej – her skal adskillige hestekræfter til. I det tilfælde, at ens plæneklipper desuden er udstyret med samler til det afklippede, ville den være så perfekt. Køre snildt og funktionsdygtigt og med glæde være til lavpris – sådan skal min anskaffede plæneklipper være. Der eksisterer med sikkerhed mænd, der er uinteresserede i, hvilken type plæneklipper, de anvender. At det maskinelle kører ordentligt, det er en nødvendighed, mener jeg . Jeg kan være i en anden verden for en time, i tiden jeg benytter min plæneklipper. Imens får man chance for at spekulere over tingene, sådan noget ville være lige det man har lyst til. Græsklipning må helst ikke blive en afskyelig belastning, i det tilfælde kan man sagtens lønne genboens ven for at klare det. Man har egentlig også mulighed for få fat i en automatisk plæneklipper: en maskine der uden indblanding fra mennesker klipper græsset. Den slags koster uheldigvis urealistisk meget.

Således at jeg ubesværet samt snildt får studset græsset, i stedet for at anstrenge min krop for meget eller spilde hele min opsparing, burde jeg med sikkerhed hellere bruge en gennemsnitlig plæneklipper som har firhjulstræk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>