Understøt din meddelelse med enestående billeder fra alsidigt foto bureau

Har du brug for en billedjournalist, som magter at kreere billeder, hvilke der taler sit eget tydelige sprog? Vi har på tyve år forbedret & finpudset en særlig pressebilled-stil. Fotostilen bygger på typiske stiltræk fra det fotojournalistiske plus et lille pift, der medvirker til, at vores billeder hver gang er i stand til positivt at komme bag på kunden foruden formidle individuelle beretninger. Vi bringer dermed pressefotos med karakter og individualitet.

Spil sammen med en dygtig fotograf i Århus med en meget bred ekspertise

Med en fortid som fotojournalist og fotograf i Århus er vores fotografiske stil udbredt meget journalistisk. I løbet af årrækken har vi nu ekstenderet vores fotoopgaveportefølje, hvorfor vi i dag desuden giver gode pressefoto til varierende marketing- og kommunikationsopgaver. Som pressefotografer i Århus afleverer vi dermed fotos til et bredt spektre fra medier som tidsskrifter samt nyhedsmagasiner til pjecer og online.

En dygtig freelancefotograf & en kompetent pressefotograf, som har dine behov i centrum

Hvis du har en fotograf fra vores bureau, opnår du en smidig samarbejdspartner, der lever sig ind i dine behov og ønsker. Alt efter hvadfor nogle billedtyper, du mangler, jobber vi til alle tider i de locations, der kommer til at skabe det bedste resultat. Derfor løser vores fotojournalister både fotoudfordringer i vores eget fotostudie samt on location over hele det danske land eller egentlig i det øvrige af verdens mangfoldighed. Stilen er først og fremmest ’journalistisk’ hos vores pressefotografer. Ydermere præsenterer vi informationsfotos foruden billeder til kommunikations- og marketingopgaver. Vores typiske opgaver kan spænde over pressebilleder til fagblade og ugeblade.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>