Temmelig glad for 80er tøj

Jeg er temmelig glad for  80’er udklædning samt 80’er tøj. Så er det sagt, ikke at det vil overraske nogen der kender mig.

Jeg er så glad for det, at jeg virkelig opdriver en del af undertegnedes 80’er tøj blandt 80’er kostumer & 80’er udklædning ved forskellige kostumebutikker. De tilbyder jævnligt neonfarvede chikke accesories som eksempelvis benvarmere,strømpebukser. og hot pants.

Jeg iklæder mig gentagne gange 80’er tøj og har selvsagt jævnligt tilskyndet til galla med 80’er kostumer, 80’ tøj eller 80’er udklædning  som tema. Moi er bestemt ik’ den eneste der har den trang. Undertegnedes 16 måneder ældre søs er lige sådan – jeg tror egentligt det er nok egentligt fra Connie, at glade mig ynder 80’er tøj, i det damen i gennem store dele af tiden i gymnasiet anvendte 80’er kostumer samt 80’er udklædning både til hverdage og til festivitas. Ofte  i hundrede % 80’er udklædning og til tider bare med  enkelt tilbehør.

Stilen med rollergirl og masser af colours er jeg vild med. Undertegnede er pjattet med, hvis alle mulige render rundt hundrede % iklædt sort tøj, at undertegnede så hopper i kulørt 80’er tøj. Mine klassekammerater synes at mit kluns ligner 80’er udklædning – og tøjet er ofte også 80’er kostumer, jeg selv hopper i, fordi kostumerne har billige priser og  er et praktisk alternativ til at shoppe i genbrugs-butikker, der ikke så tit tilbyder vaskeægte 80’er tøj.

Det er nemt og enkelt at erhverve autentisk udseende 80’er kostumer online, så jeg derefter kan de aflevere tilbehør og tøj måske næste dag. Og så fremt trangen til at gå helt amok med glæden for 80’er tøj skulle komme, så forhandler butikkerne nemlig ret meget andet tilbehør og tøj der kommer fra øvrige tider som f.eks  90’erne. De tilbyder endvidere virkelig mange labre coctailkjoler, som scorer hyldest af kammeraterne. Nogle af mine frøkener har modsat også selv erhvervet sig en smule 80’er udklædning som f.eks neon-armbånd samt cool briller, så min stil med 80’er tøj smitter langsomt af.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>