Tag med på efterskole rejser

Vi er en efterskole – Sjælland, med masser af forskellige typer fag. Vi er ikke blot en idrætsefterskole, Sjælland, men ligeledes en musikefterskole, Sjælland. Kunne du tænke dig at høre mere omkring vores efterskole, dans eller nogle andre fag? Læs dette blogindlæg. Er det noget for dig at gå på en musikefterskole, Sjælland, hvor efterskole rejser i overflod er en vej til at give dig erfaringer, der varer for evigt? På denne efterskole er rejser virkeligt en central del af dit ophold, idet du faktsik ikke blot får den fedeste skitur. Du skal dertil på to rejser, hvor du kan prøve dine fritidsinteresser i den store verden.

Kunne du tænke dig en idrætsefterskole, Sjælland, med undervisning i dans som det vigtigste i din hverdag? Efterskole; dans danner en fantastisk kombination. Vores efterskole Sjælland kan tilbyde dig et fantastisk skoleår, hvor du kan lære en bred vifte af forskellige dansestilarter. På samme tid giver vores efterskole dig mulighed for at prøve spændende rejser foruden lejrskoler med efterskole – dans. Dermed vil du afpudse dine evner inden for dans, såfremt du prøver et ophold på efterskole hos os.

Tager du et skoleår på vores musikefterskole, Sjælland, med linjen musik, får du nogle fortræffelige oplevelser. Med efterskole musik har du timer inden for musikteori og skrivning af sange. Dertil er der mulighed for korsang samt indspilning i vores eget studie. Også her kommer du på gode rejser til kulturpunkter. På denne måde får du chance for at få verdensomspændende berøringspunkter i den musikalske branche. Klassisk efterskole teater kan du tage i fritiden. På vores efterskole er teater et af de bedste valgfag. En del af eleverne, der f.eks. har efterskole idræt, prøver det alligevel, og de kan godt lide det.

Længes du efter at prøve efterskole: dykning? Du får en enestående chance for at opnå et dykkercertifikat, som du senere kan udnytte til flotte dyk over hele verden. Efterskole dykning er ideelt at supplere med efterskole friluftsliv. Heldigvis har vi her på denne efterskole friluftsliv som valgfag. Desuden har vi på denne efterskole sejlads som idrætsfag. Kunne du lide at høre om vores mange valgfag samt efterskole idræt? Så ring og hør mere! Vi vil med glæde fortælle om vores efterskole musik, efterskole rejser plus meget mere.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>