Sundhedsorienterede kantineejere handler økologisk lammekød

På en ottetimers arbejdsdag falder energiniveauet hurtigt, hvis ikke man spiser en velsmagende og sund frokost. Det er derfor væsentligt, at det frokostmåltid, du spiser, er sund. Hvordan sikrer du dig så, at den er det? Det gør du for eksempel ved at spørge, hvorvidt din kantine køber økologisk kød engros.

Flere og flere frokostkantiner vælger heldigvis at købe økologisk kød engros, fordi de også er bevidste om, hvor stor betydning det har, at de serverer god og sund mad. Det er derfor ved at blive mere og mere normalt, at frokostleverandører fx vælger at bruge økologisk pølse og lammekød.

Økologiske kødvarer som lammekød og pølse kommer fra økologiske dyr, som op til slagtningen har haft gode livsforhold samt fået mulighed for at bevæge sig. Det har både den virkning, at kødet er sundere, og at dets struktur er bedre. Ikke-økologisk kød indeholder nemlig som regel mere fedt end økologisk kød, fordi de dyr, der opdrættes på ikke-økologiske gårde på grund af manglende plads ikke får lige så store muligheder for at bevæge sig.

Endvidere har økologisk pølse og lammekød også en bedre smag end de ikke-økologiske modstykker. Ifald din kantine køber økologisk kød engros, kan du altså vide dig sikker på, at du modtager en frokost, der både er frisk og lækkert.

Såfremt du lægger vægt på sund mad, bør du således undersøge, om kantinen på din arbejdsplads handler økologisk kød engros. Er svaret nej, kan du eventuelt komme med en idé. Det kan nemlig godt være, at de lader være grundet den lidt højere pris, men de fleste af de gårde, som handler med økologiske kødvarer, giver faktisk nogle specielle priser ved engrosindkøb!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>