Spritnye forsatsvinduer i vores hus

Uagtet at min familie er tossede med de sidste måneder på året, er det virkelig køligt at være i boligen, idet det nemlig ej har fået en korrekt isolering, og det er temmelig ærgerligt. Et af vores store vinduer i stuen er smadret, og de trænger egentlig hver og én til at blive udskiftet. Pga. at mange af vinduerne blot indeholder et enkelt stk. rude, skal de dermed have sat forsatsvinduer i. På trods af at vores hus efterhånden er nedslidt, er det meget smukt. For eksempel har alle vinduerne et egenartet udseende, som vi godt kunne tænke os at have skal blive der. Forsatsvinduer kan designes specielt ud fra dine vinduer, hvilket, jeg synes, er fortrinligt. Dette betyder, at vi kan få lavet forsatsvinduer, der er ens med vores egne vinduer.

Forsatsvinduer anvendes til at få bedre isolering ved slidte vinduer med bare et enkelt stykke glasrude. Flere kan dog have problemer med dug angående deres forsatsvinduer. Dug formindsker udsynet såvel som medfører risiko for efterhånden at ødelægge rudernes maling og træværk. Når forsatsvinduer bliver påsat rigtigt, er de i stand til at isolere bedre end de nymodens vinduer med termoglas. Gennemstrømningen af lys formindskes endog ved de nyere vinduer med termoglas. Man kan blive fri for dug ved at sikre, at det indre vindue er en del mere tæt på den indvendige side, end det ydre vindue er udadtil. Derfor kan fugten, som bliver til imellem glasruderne, ventileres bort af en større portion luft udefra. Forsatsvinduerne kommer til at bevare de gamle vinduer, der oftest er en væsentlig del i husets arkitektoniske udtryk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>