Spiritusanlæg til min fest

Jeg glæder mig sindssygt meget til på fredag, for der skal jeg holde fest. Jeg har planlagt denne fest i efterhånden 1 måned, og langt om længe er alt ved at være parat. Det eneste, som jeg mangler, er faktisk at bestille et spiritusanlæg/fadølsanlæg. Oprindeligt var min ide at indkøbe en masse dåseøl samt mange flasker med spiritus, men for nylig valgte jeg i stedet at leje et spiritusanlæg plus et fadølsanlæg. Det er meget lettere og koster antageligvis også mindre.

Selskabet afleverer alt udstyr: fadølsanlæg og spiritusanlæg, alkohol, et barbord samt glas. De tilslutter rekvisitterne og kontrollerer, at alt sammen duer. De kommer ligeledes og afhenter alt igen, endda i weekenden. Det er så godt plus fordelagtigt. Jeg behøver ikke selv gå ud og købe alkohol, og jeg skal derforuden ikke oprydde og aflevere tomme flasker og dåser dagen efter festen. Der vil konstant være kølig + appetitlig spiritus og øl, og jeg er ej nødsaget til at fylde køleskabet op hvert kvarter. Jeg tror desuden, at et fadølsanlæg + spiritusanlæg kan betage vennerne, og så vil det helt sikkert blive virkelig nice.

Jeg har ydermere set på internettet, at når øl bliver udskænket af et fadølsanlæg, så bliver ølskummet tættere, og det kommer til at fremhæve de mest karakteristiske smagsstoffer, som er i øllet. Der frigives en større del kulsyre fra øllet, så øllet vil blive blødere og virker lettere. Fadøllet er tillige konstant køligt. Jeg glæder mig til at nyde alkoholen fra disse anlæg.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>