Snart får min lejlighed langt om længe en altan på ny

Mens jeg boede hos mine forældre, var der konstant altan i den bolig, vi har haft. Jeg har adskillige skønne tillægsord at fortælle i forhold til altaner i høj kvalitet, da sådanne genererer adskillige fortrin. Glasåbningen udtil altanen i hjemmet skaber den effekt først og fremmest, at der skabes flere lysstråler i det enkelte rum. Lejligheder kan da ellers egentlig få en hældning til at virke noget mulme. Og så er det muligt i de mørke tider tage skridtet ud på sin altan og derpå få en føler på, hvor stor en mængde bukser og trøjer, man er tvunget til at tage på. Sådan en ting vil man selvsagt kunne fornøje sig med på andre tider af året. Mest af alt er altaner selvsagt super nice i de lyse, varme tider, da man netop her kan nyde kanon gode sommerfester, plus at da jeg var en lille purk var der desuden placeret en altanvenlig sandkasse på gulvet på vores altan. Min mor var egentlig faktisk en tand nere solbrun modsat andre mennesker, og jeg synes, det er naturligt, at personer med tilbyggede solbeskinnede altaner får noget mere sol end mennesker, der ikke kan nyde aftensolen ret uden for køkkenet. Folk i besiddelse af en stor have, vil være de mest solbrændte.

Min familie har hver år haft store altaner og faktisk herfor, har det virkelig været tortur at leve fuldstændigt uden altaner i ejendommen her efter, imens jeg var flyttet til min egen adresse. Jeg var herfor meget henrykt, dengang jeg fik et fællesbrev fra bestyrelsen i min ejerforening for nyligt. Herved fortalte de mig, at der skal bygges en pæn altan til hver eneste lejemål i bygningen. Jeg har været uden en altan altid, det vil sige at det kommer til at være fantastisk at få bygget en altan udenfor. Den nye altan kommer til at være lige ud for stuen, og af denne grund af det egentlig ideelt. Kvadratmetermæssigt udvider det egentlig min stue med et solbeskinnet rum, hvilket der er markant brug for. Jeg vil nu kunne gå ud i den friske luft på en altan direkte fra min egen stue. Eftersom jeg har min lejlighed helt oppe kan jeg nok mærke det som en markant forbedring. Jeg kan dermed ikke glæde mig for meget eller egentligt berømme fordelene ved altaner tilstrækkeligt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>