Skab en mindre vægt og bedre mobilitet vha. plastpaller

For godstransportindustrien gælder det primært om at perfektionere transporteringsvilkårene, så processen både glider så simpelt og kan klares hurtigst muligt. Af netop den grund er det også meget vigtigt at købe de helt rigtige paller, idet de enkelte former for paller besidder forskellige plusser.

Indlægget her ser både på træemballage i skikkelse af europaller og plastpaller. Hvilken palletype, der er mest velegnet, afhænger nemlig af varerne og transportmetoden.

En af de åbenlyse styrker ved træemballage er, at naturen hjælpes af europaller. Europallerne har nemlig en enormt høj brugsværdi som returpaller af den grund, at de kan bruges af op til flere omgange, uden at kvaliteten svækkes. Tilmed kan det desuden medtages, at fragt vha. træemballage kan nedsætte CO2-mængden sammenkædet med varefragtning med så meget som tredive %.

Derimod anvendes plastpaller hyppigst som paller til engangsbrug, eftersom de ej er så robuste som europaller. De er på den anden side betydeligt lettere, og de egner sig derfor perfekt til lufttransport, eftersom der her er regler vedrørende den tilladte vægt af gods. De har samtidig det fortrin, at plastpaller i modsætning til træemballage ej bliver påvirket af vejrguderne, eftersom det betyder, at de under hele rejsen bevarer den samme vægt og massefylde, lige meget om det sner, eller solen skinner.

Der er herudover ej behov for at gå, at du går på kompromis med naturvenlighed, kun af den grund, at du bedst kan lide plastpaller. Plastpaller af høj kvalitet fremstilles nemlig af en slags plast, der er hundrede procent genanvendeligt. Er det europaller eller plastpaller, der bedst egner sig til dit konkrete dit behov? Den afgørelse må være helt styret af dig selv.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.