Rekruttering Viborg – har du overvejet et professionelt rekrutteringsbureau?

Rekruttering Viborg

”KRIP Arkitekter er et firma med fart på, og de seneste par år er vi øget fra 6 til over 25 ansatte. Derfor har vi haft brug for de bedste kolleger, så vi kunne holde trit med alle de opgaver. Jeg kan absolut anbefale dig at gøre brug af et vikarbureau til at hjælpe dig i den forbindelse. Bureauet kan også assistere, hvis du har behov for ekstra hænder ved ferie, sygdom eller travlhed”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Viborg.

Rekruttering Kolding

” Vi har adskillige gange hos Kip Industriudvikling A/S søgt hjælp hos et professionelt rekrutteringsbureau til rekruttering Kolding. Vi får en effektiv og seriøs rådgivning, der er hurtig og vælger virksomheden den bedste kollega. Vi kommer først med vores ønsker, og så finder vikarbureauet de mest kompetence kandidater, som vi så fælles træffer og vurderer. Vi slipper for at skulle læse utallige mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får support til at belyse og vælge os den rette kandidat. Vikarbureauet styrer simpelthen alt det praktiske”, fortæller HR-chef Hans Peter Klingt. Rekruttering Kolding fandt han ganske simpelt ved at google ”rekruttering Kolding”

Rekruttering Aalborg

”Vi har samarbejdet med et professionelt vikarbureau, og det har givet os kompetence kandidater at vælge mellem, den bedste rådgivning, forretningsudvikling og sparring og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det havde vi ikke selv klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, bestyrelsesformand i Tislev Management, der ganske enkelt googlede ”rekruttering Aalborg”.

Rekruttering Kolding, rekruttering Aalborg, rekruttering Viborg – Find jobbet uanset hvor du bor

Går du ledig og søger mere på cv’et? Så kan du da overveje at opnå et job ved at tilmelde dig et vikarbureau. Hos dem kan du både finde kortvarige jobs og teste dig selv af i diverse ikke så lange ansættelser – eller finde det faste trygge job.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.