Rekruttering Herlev – overvej et bureau, hvis du mangler vikarassistance eller rekruttering af nye kolleger

Rekruttering Esbjerg

”K&I Arkitekter er en virksomhed i udvikling, og de sidste 4 år er vi groet fra 8 til over 20 ansatte. Vi har derfor haft behov for de mest kvalificerede kolleger, så vi kunne holde trit med rækken af byggerier. Jeg kan helt bestemt anbefale dig at benytte et vikarbureau til at hjælpe dig med at søge den bedst kvalificerede. De kan endvidere være behjælpelige, hvis du ønsker ekstra hænder ved travlhed, sygdom eller ferie”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Esbjerg.

Rekruttering Allerød

”Vi har adskillige gange haft glæde af et professionelt bureau til rekruttering Allerød hos Pape Industriudvikling A/S. Vi får en effektiv og seriøs sparring, der er hurtig og giver os den den mest kompetente kollega. Vi kommer med vores ønsker, og så finder rekrutteringsbureauet de mest kompetence kandidater, som vi så i fællesskab hilser på og vurderer. Dermed undgår vi at skulle læse over 500 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får support til at belyse og udvælge os den rette kandidat. De fikser ganske simpelt alt det praktiske”, fortæller HR-chef Jesper Klingt. Rekruttering Allerød fandt han ganske simpelt ved at søge på ”rekruttering allerød”

Rekruttering Herlev

”Vi har samarbejdet med et professionelt vikarbureau, og det har givet mit firma dygtige kandidater at vælge mellem, kvalificere sparring, rådgivning og forretningsudvikling og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejl i rekrutteringerne.

Vi har fået de bedste kolleger gennem omfattende tests, flere længere samtaler og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret lige så fint på egen hånd”, beskriver Anders Louu, direktør i Tislev Management, der helt enkeltganske simpel googlede ”rekruttering Herlev”.

Rekruttering Allerød, rekruttering Herlev, rekruttering Esbjerg – Find jobbet uanset hvor du bor

Er du arbejdsløs og trænger til mere på cv’et? Så skal du overveje at skaffe dig et job ved at tilmelde dig et rekrutteringsbureau. Hos sådan et sted er det muligt både at finde projektansættelser og prøve dig selv af i diverse kortvarige ansættelser – eller finde det trygge, faste job.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.