Professionelle taljer med radiostyring reducerer risikoen for arbejdsulykker

På byggepladsen er træning samt medarbejdernes tryghed vigtige elementer. Dermed er det vigtigt, at du forinden tænker dit valg nøje igennem, såfremt du du som chef i en entreprenørvirksomhed for eksempel skal købe nogle nye kunststof hjul, taljer med radiostyring eller faldsikringsudstyr. Den optimale måde at minimere faren for arbejdsulykker på er, at sørge for en grundig tilrettelæggelse af arbejdsopgaverne foruden instruktion til alle ansatte på en byggeplads. Ydermere skal alle hjul til enhver tid betjenes fuldstændigt efter bogen, mens de også skal vedligeholdes og efterses efter behov.

Når du skal investere i faldsikringsudstyr, er der adskillige elementer, som du per definition er nødt til at tilgodese. Diverse faldulykker er nemlig faktisk blandt de farligste på en byggeplads. Hver gang du køber faldsikringsudstyr og lignende til dine ansatte skal du som følge heraf tjekke, at udstyret som udgangspunkt er godkendt med udgangspunkt i landets foreskrifter. Dertil skal alle former for sikkerhedsudstyr til faldsikring undergå et eftersyn med et års mellemrum samt udskiftes efter 5 år fra det blev taget i brug, da den sædvanlige levetid for faldsikringsudstyr er netop fem år.

Der kan også være et væld af faktorer, der spiller ind i forhold til hvilke kunststof hjul, som reelt vil opfylde særlige ønsker og behov i din virksomhed på den bedste måde. Som noget af det første bør du tænke over, om de næste hjul alene vil skulle anvendes med længere mellemrum, eller om de bør kunne klare en nonstop køren frem og tilbage. Det har nemlig altid en altafgørende betydning for hele udstyrets maksimale levetid og udstyrets kapacitet og sikkerhed, hvilke sværlast hjul, du investerer i til dit byggefirma såvel som disses belastningsgrad.

Skal du som entreprenør i stedet anskaffe nye taljer til dit byggefirma, findes der tillige en lang række valgmuligheder. Fx har du chancen for at investere i manuelle eller automatiske taljer med både stor og lille løftekapacitet ud fra, hvad der harmonerer med behovene i dit firma. Derfor skal du til enhver tid sikre dig, at du har fået den vejledning, som du har brug for, førend du vælger nye taljer. Lige meget, om du som entreprenør skal købe faldsikringsudstyr, taljer med radiostyring eller nye transport hjul til din byggevirksomhed gælder nødvendigheden af en grundig vejledning indlysende nok til hver en tid.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>