Påhængsmotor i høj stand og stort udvalg

Er din gamle påhængsmotor gået i stykker? Vi kan klare reparationer af din irriterende påhængsmotor eller evt. levere en helt ny påhængsmotor. Vi sælger påhængsmotorer fra anerkendte producenter, eksempelvis YAMAHA. Vi har 4 takts motorer m. styrke fra 2,5-350. Hvis ens hobby er sejlsport, har det høj prioritet at have den rigtige påhængsmotor, så grejet er klaret. Ligegyldigt om vi laver reparationsarbejde af defekte både + motorer raskt, er det virkelig til gene at vente på. Du kan købe en bådmotor, der er perfekt til speed, såfremt du står på vandski. Men har du udelukkende en mindre kragejolle eller måske en båd m. sejl, du vil give back up ved havblik, kan vi tilbyde den rette påhængsmotor gennem os med begrænsede hestekræfter. Så bliver du ejer af den rette påhængsmotor efter dit individuelle behov og du spilder ikke penge på en alt for omkostningsfuld motor, hvilken du på ingen måde har brug for.

At sejle er skønt. Du kommer ud i friluftslivet og natur, og DK er sådan set omkranset af farvand. Hvis du har en behovssvarende båd og påhængsmotor er det en perfekt adspredelse idet du vil sejle. Derudover slipper du for nervøsitet for at blive ramt af bommen i knolden, når der ikke er rejst sejl. Det er fedt at tage på sejlerferier i højsommeren i det danske øhav, så snart man er udstyret med en kraftfuld påhængsmotor til sin yacht. Det handler om at være veludstyret med HK samt en god 4 taktsmotor fra YAMAHA eller måske et anderledes kvalitets mærke. Du kan dertil anskaffe dig det nødvendige sejl- og bådtilbehør her hos os til sjov vandsport og meget mere.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>