Nye træhuse samt Peter – min kæreste og mig

Ny bolig køber Peter – min fyr, og mig vist om kort tid. Siden jeg var barn, har jeg gerne villet have et hus i træ – lidt ligesom et sommerhus, så det er perfekt, at de nye typehuse, ja sågar træhuse, vil se ud som dette. Det område, vi kommer til at bo i, vil antageligvis også ligne et typisk sommerhusområde, fordi de nye typehuse skal ligne hinanden på vejen. Boligerne får for eksempel ensartede hoveddøre og vinduer. Det er i en hyggelig by i Midtjylland, at der lige nu opføres nogle nye parcelhuse – og der opføres det, som man kalder typehuse. Fordi min kæreste og mig godt vil flytte fra vores nuværende lejlighed i centrum af byen, til en bolig lidt tættere på landet, køber vi et af de nybyggede huse. Vidunderlige træhuse i mahogni, oven i købet med have + terrasse, ser det ud til at blive. Jeg kan ikke vente med at komme til at leve i et af de omtalte træhuse med fred og ro, og hvor der er en del bedre plads. Samtidig bliver det dejligt at få vores egen have, hvilket jo virkelig er god at have om sommeren. Jeg har i lang tid gået og været ærgerlig over at leve i en lejlighed, når det er godt vejr, på grund af at jeg holder meget af at tilbringe tid udendørs. På trods af at min fyr, Peter, allerede er begyndt at plapre om, at han ikke orker at slå græs, tror jeg egentlig, at han ligeledes ser frem til at få en have. Blomsterbeddene og den slags kan jeg godt tage mig af. Dét gider min kæreste i alt fald ikke. Hvis han måtte tage beslutningen, så skulle vi formentlig slet ikke eje blomster.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.