Nogle stressede uger med vikarbureau, outplacement og rekruttering – Odense

Det var en anspændt måned på jobbet her i Odense. Jeg brugte først outplacement i Odense, og bagefter vikarbureau – Odense og til slut rekruttering i Odense.

Det var nødvendigt at afskedige en kollega i starten af min måned, hvilket var noget så følsomt for ham, dermed mig også. Til alt held fik vi begge gode råd af outplacement, Odense gennem hele processen fra start til slut. Outplacement i Odense startede med at hjælpe mig med selve opsigelsessamtalen og derefter min medarbejder med at komme sig over det og finde et nyt job.

Kun nogle dage efter kom en anden kollega og sagde, at vedkommende havde brug for orlov, men at jeg jo kunne kontakte et vikarbureau – Odense. Det irriterede mig en del, for det er nemlig en af mine bedste kolleger. Dagen efter fik jeg fat på et vikarbureau i Odense, som omgående ville gå i gang med at få en vikar.

I sidste uge startede jeg med rekruttering Odense - www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Rekruttering.aspx, for at finde en ny person, som vil arbejde i mit firma som erstatning for min fyrede medarbejder. Jeg startede på rekruttering – Odense ved at producere en gennemført beskrivelse af jobbet, og til slut gik søgningen i gang i samarbejde med rekrutteringsbureauet. Jeg håber , jeg i den nærmeste fremtid finder den bedste kandidat.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.