Noget om komplimenter for mit sidste skoledag kostume, de andres sidste skoledag kostumer og dramashop.dk

Tirsdag holdt vi sidste skoledag og dagen var forrygende morsom. Hele A-klassen fandt hinanden hos Karoline hvor vi roste vennernes sidste skoledag kostumer. Jeg var i et æsel-kostume købt på Dramashop.dk - dramashop.dk – og Karens sidste skoledag kostume - dramashop.dk/kostume/category/sidste-skoledag-63 – var fodboldspiller. Pigens sidste skoledag kostume havde hun helt selv syet. Frøkenen er mega iderig. Det duer jeg ikke til. Jeg googlede på en anden side dengang da jeg ville finde sidste skoledag kostumer hvorefter jeg hittede mit sidste skoledag kostume webbutikken dramashop.dk.

Inden at vi sås med de andre på årgangen tog vi 1000 latterlige portrætter af hinanden med vores sidste skoledag kostumer. Nils havde så som mig købt hans sidste skoledag kostume ved Dramashop. Godt for os var vi ikke iklædt samme outfit. Hehe. Undertegnede vil have mit sidste skoledag kostume for mig selv

Efter en masse alle vores selfies med sidste skoledag kostumer skulle lærere og elever hen på skolen. Jeg opnåede mange skulderklap for mit sidste skoledag kostume hos dramashop.dk, og det gjorde størstedelen af vennerne på samme måde for de respektive sidste skoledag kostumer. Så skulle vennerne og mig et øjeblik se resten af årgangens sidste skoledag kostumer og til slut endelig smide med slik. Mega awesome. Jeg havde mig den mest awesome oplevelse.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.