Næste step som jobsøgende: Jeg har meldt mig til et vikarbureau Herning, hvor jeg har min hverdag.

Jeg har været arbejdsløs i snart 1 år, og jeg er nødt til at forsøge mig med noget nyt. Så derfor har jeg kontaktet vikarbureau Herning - www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81, . Jeg har læst statskundskab, men der er mange ansøgere om buddet, og jeg er ikke så erfaren. Så måske er jobs gennem et vikarbureau vejen til, at jeg få flere jobs på CV’et og oven i det har noget konkret at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig fedt nok ikke at skulle op af sengen på morgener med sne, men jeg savner det at komme ud og lave noget.

Nu har jeg fået tilmeldt mig, og først nu begynder alle overvejelserne at dukke op: Hvor mon jeg bliver sendt hen? Mon det er nok at være registreret hos ét vikarbureau? Hvor lang tid går der, mellem at de ringer? Hvad kommer jeg til at tjene i timen? Og vil jeg holde af at være vikar?

Min bedste veninde er hos Vikarbureau Holstebro - www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81, , og hun har inden da været tilknyttet Vikarbureau Horsens - www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81, . Hun har forklaret mig, at hun jævnligt blev sendt ud på steder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller skulle på barsel. Det kunne være skønt med et barselsvikariat, hvor du jo kan være knyttet til samme arbejdsplads i 7-10 måneder.

Får jeg i stedet en hel masse enkelte ansættelser af måske et par dages varighed er jeg en smule nervøs for, hvordan jeg håndterer at være et nyt ansigt og komme ind uden forudgående kendskab til opgaverne. Jeg når vel ikke engang at kende navnene på de ansatte, før du slutter igen. På den anden side kommer jeg til at se en hel række forskellige steder, og måske bliver de glade for mig på et af stederne, så jeg ikke behøver at holde op.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.