Mit GHD glattejern gør, at mit hår bliver helt glat

Jeg har krøllet, kruset og tørt hår, og jeg afskyr det! Jeg ville ønske, jeg havde meget længere, glat, blankt hår eller i det mindste blot yndige krøller. Tværtimod, mit hår er afskyeligt. Min bedste veninde, som mens vi taler om det har glat hår, fortalte mig den anden dag om GHD glattejern. Hun benytter det selv og siger, at det er allerbedste glattejern. Det får håret til at blive meget glat samt blankt.

Jeg var ude at shoppe med mama forleden dag og der så jeg helt uventet et GHD glattejern i et butiksvindue. Omgående greb jeg fat i hende og hev hende med ind i butikken. Jeg sagde til hende, at jeg afskyede mit hår, derimod begyndte hun blot at skvadre om at mit hår ”var så smukt,” samt at jeg havde arvet det fra hende osv. Men jeg lyttede ikke rigtigt. Jeg plagede hende om at hun skulle købe mig et GHD glattejern, og efter noget tid fik jeg overtalt hende.

Tillad mig at slå en ting fast: jeg holder meget af mit nye GHD glattejern! Det er altså bare så godt, og ikke kun jeg mener det. Alle mine veninder vil nemlig gerne have lov til at låne det fra mig og har sagt, at de helt sikkert selv skal have et magen til. Jeg føler mig meget pænere med dette nye udseende, og selvom mor ikke erkender det, så gætter jeg altså på, at hun også synes bedre om dette hår end mine krøller.

Hader I også jeres krøller? Så kan jeg virkelig foreslå jer at anskaffe et GHD glattejern.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>