Man ser et voksende interessefelt for solceller på villatage

Den internationale klimakonference i Kbh frembragte et større salg af solceller, fordi disse anlæg er klimavenlige. Mange mennesker prøver som det ser ud nu at kaste penge efter solceller, hvis altså man bor i deres eget hus. Dette kan eventuelt begrundes med en kombination af større regninger fra Dong plus stigende fokus på at sætte en stopper for ødelæggelserne af ozonlaget. Vi vil fortælle noget i forhold til solceller fra vores firma. Drømmer du om at bremse opstigende elregninger samtidig med, at du giver huset den mest klimavenlige energiforsyning? Med solceller er du sikker på, at du ikke kontribuerer til CO2-udslip eller belaster vores miljø på anden måde. Du får en gylden mulighed for at oplægge din energi på elnettet pga. Nettoafregningsordningen. Ordningen giver dig egentlig en mulighed for at købe den energi, du skal benytte mange år ud i fremtiden, og praktisk set kommer husets elmåler til at tælle baglæns, når solcellerne producerer mere elektricitet, end du bruger.

Super paneler med solceller samt kvalificeret rådgivning kommer til at være virkeligt nyttigt. Vi indkøber solcelle-paneler i tysk kvalitet og forhandler 100 % uden fordyrende mellelmled til slutbrugere. Derfor optræder der ingen mellemled til at hæve salgsprisen, hvorfor vi kan præsentere alle solceller til konkurrencedygtige og gode priser. Vi afsætter solfangeranlæg i høj kvalitet med ydelse på op til 6.992 KWh hvert eneste år. Vi står på spring til at rådføre ift. solcelle type og format på solcelleanlæg, som er det optimale til det enkelte hus. Herved indkredser vi endda også den perfekte solcelle løsning ift. solpaneler plus priser til dig og familien. Det kan være har du fået lyst til at købe solceller, der er sikkert produceret i Nordeuropa.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>