Kostumer til udklædningsfesten på arbejdet

Mig og min kollega/veninde skal til kostumefest på vores job om en uge, dermed skal jeg skaffe de kostumer, som vi skal have på, og tyroler kostumer har jeg overvejet. Jeg er ganske stresset her for tiden og har ej så meget tid, men udklædningen er jo nødsaget til at blive købt. Derfor var jeg på hovedgaden den anden dag i kostumeforretningen. De havde talrige kostumer, men dertil temmelig mange smarte ting og sager = hatte, parykker, sminke, masker, og så videre. Kostumer startede jeg med at kigge på, så jeg kunne få inspiration. Adskillige kostumer havde de, og mange af dem var sjove. Jeg spekulerede alvorligt talt på, om det overhovedet var nødvendigt at bruge penge på kostumerne, af den årsag at jeg jo faktisk blot kunne låne noget af min anden veninde, men okay, hvem ligger inde med tyroler kostumer? Efter det, gik jeg hen for at se på masker og parykker, og ligeledes her var der et bredt udvalg. Det endte med, at jeg købte to tyroler kostumer, to masker samt parykker med rottehaler.

Da jeg havde været inde i forretningen med kostumer, gik jeg hjem til min kollega for at vise hende udklædningen. Jublende var hun, idet hun regnede ud, at vi skulle være tyroler piger. Jeg ser frem til at se mig og min veninde i de tyroler kostumer, jeg har købt. Jeg gætter på, at vi kommer til at se smukke ud. Jeg glæder mig herforuden til at se vores medarbejderes udklædning. Jeg tror, det kommer til at blive en morsom udklædningsfest. Af en eller anden grund er udklædningsfester for det meste altid en smule sjovere end normale fester.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>