Jeg søger efter spritny cykel mellem både damecykler & herrecykler

Jeg er stor entusiast, når det handler om at cykle. Derfor vil det være helt centralt at være udstyret med en gedigen cykel. Jeg vil nu selv til at finde en spritny cykel, og derfor læser jeg om diverse herrecykler, damecykler foruden specielt en mountainbike Principa cykel. Faktisk er en Raleigh Classic dertil med i mine betænkninger. Aktivet omkring Principa cykler er egentlig, at denne producent står bag håndlavede cykler i aluminium, som bliver lavet i DK. Jeg overvejer flere ting. Bl.a. mærket – skal det være en Principa eller snarere Raleigh Classic? Samt, finder jeg mon den bedste cykel blandt damecykler eller herrecykler? Som sådan er det selvsagt mere piget at have en pigecykel, og ydermere ejer damecykler det store plus, at det her ser mere naturtro ud hvis man gerne vil have en cykelkurv. Men herrecykler er mere stærke i stellet, plus at man ser et stort overtal af herrecykler i cykelbranchen.

Såfremt jeg vil opspore mit kæreste transportmiddel hos damecykler, er en Raleigh Classic et virkeligt oplagt valg. For eksempel den med navnet Raleigh Classic Lady, der i den grad er en af de mest klassiske damecykler. Den virker attraktiv da den er elegant og ikke alt for teknisk indviklet, der gør krav på grundig reparation. Cyklen: Raleigh Classic rummer et alu stel, syv gear og derudover en såkaldt V-bremse foran + almindelig bremse på baghjulet.

Brandet Principa Cykler udgør en modsat type damecykler + herrecykler. En god Principa Cykel kan oftest være en smart mountainbike. De kvalitetsprægede Principa Cykler er faktisk et verdensberømt dansk cykeldesign i forhold til racer-cykler og mounitainbikes. Principa Cykler er kendt for fantastiske køreegenskaber og meget begrænset massefylde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>