Jeg mangler nye pæne lamper til mit hjem

Jeg er nu flyttet ind i en fin ejerlejlighed, som jeg har glædet mig til at være i besiddelse af i en del år. Ejerlejligheden virker mægtig & luftig, med et lyst badeværelse plus en altan, som jeg glæder mig til at nyde til sommer. Den ting som bliver tilbage nu, er faktisk adskillige lamper, for jeg har faktisk fundet alle det møblement, som jeg vil have. At det nu forekommer ganske væsentligt hvad for nogle lamper, der findes i et hjem, har jeg fundet ud af.

Umiddelbart bør her uden tvivl være lys hvor det er nødsaget, men man bør ikke udelukkende bestille de mindst dyre lamper, for de ødelægger altså indtrykket af huset som helhed. Eventuelt 2 Arne Jacobsen lamper til at sætte ved sofabordet: jeg funderer på, at jeg måske vil anskaffe mig designede lamper til spisestuen. Et par spotlight lamper samt lamper neden under skabene, som lyser helt ned på køkkenbordet, vil jeg helst have i køkkenet. I entréen havde jeg faktisk overvejet en prangende lysekrone, der kan give besøgende et imponerende indtryk af ejerlejligheden. Smukke lamper er der i forvejen på toilettet, så disse bliver jeg ej nødsaget til at at ændre.

At finde et par gulv lamper til spisestuen såvel som soverummet, som man f.eks. kan benytte til at læse blade, kan desforuden betragtes som værende en fremragende idé. At de pæneste lamper har mulighed for at forbedre min ejerlejlighed, føler jeg mig sikker på, samtidig med at jeg aldrig er nødt til at sidde i en mørk lejlighed.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.