Indkreds havearealet ved opstilling af hegn

Havehegn af alle typer hitter stort iblandt Danmarks børnefamilier, og det er på ingen måde svært at regne ud hvorfor. Danskere er faktisk ligefrem kendt i resten af verden, for at være et folkefærd, der holder af at beskytte privatlivet, og et velplaceret hegn kan med garanti siges at være den bedste måde at holde fremmede blikke ude af hjemmets grund på!

Især i forstædernes række- og parcelhuse myldrer det med havehegn. I disse områder skyldes hegnenes store popularitet imidlertid primært de mange familier med både børn og kæledyr. Havehegn kan nemlig ikke alene udnyttes til at holde eventuelle forbigåendes blikke ude af hjemmets grund – de er også fortræffelige til at sørge for, at børn og kæledyr ikke løber ud på vejen!

Dansk industri og landbrug har i lang tid draget nytte af de flotte havehegn, men i disse dage lader det altså til, at de også er ved at vinde sig ind i de danske hjem. Flertallet synes også, at der skabes en helt særlig hygge med en indkredset baghave, hvor der blandt andet kan placeres en sandkasse til de små eller måske endda fremtrylles en lille blomsterhave.

En hel del familier opfatter desuden grillaftener som en vigtig del af sommerhyggen, og en have med havehegn fungerer godt til opsætning af en lille havegrill, hvor hele familien kan samles på en dejlig sommeraften uden at risikere indblanding fra fremmede forbigående.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.