Indkøb af havehegn – smarte jeg foretrækker en forening af raftehegn og støjdæmpende lydhegn

Jeg logerer ved et styk ganske støjende gade og er virkelig super plaget af om morgenen af støjen fra busser og lastbiler. Så det er tid til et lydhegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn, . Moi havde ik før hørt om lydhegn – bortset fra sådanne nogle støjværn der er placeret ved store veje. Men den slags lydhegn/havehegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn, kan du tydeligt nok godt få som grundejer.

Undertegnede vælger et lydhegn der ser ud som et raftehegn , www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn, . Jeg tænker at det valg giver et flot havehegn, der matcher rigtig godt til husets stil med en have i landidyl. Et lydhegn kommer i en god højde således at jeg og tøserne undgår vue’et til alle bilerne. Samtidig ser raftehegnet godt ud med det flotte træstolper. Mig og børnene bli’r imponeret af det nye havehegn.

Der skal være nogle stedsegrønne planter nær ved matriklens nye havehegn. Grundens birketræer kan på samme tid skygge en smule for havens nye raftehegn. Spændte mig ser frem til det lydhegn og dermed at kunne have morgener hvor der ikke er støj fra trafikken. Lydhegn det skal nok blive godt. Så projekt havehegn starter med online søgning efter sammenkoblingen af lydhegn og raftehegn fra nu af. Så kan jeg måske starte projektet allerede om nogle hverdage.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.