Hvordan bør et havehegn redde din familie?

En ung forældreløs elefant er vi kommet i den fantastiske situation at finde. Ejendommen mangler et hegn, grundet deraf er vores have måske ej komplet egnet til husdyr allerede! Ellers render det fortvivlede dyr sikkert på afveje hver dag. I kontrast til et naturhegn er det i hvert fald at foretrække, selvom min familie ikke har specielt stor forstand på hegn plus havehegn.

Sammenlignet med ingenting skal hegn ej efterses eller klippes samt er definitivt mere skærmende. Ikke nogen kan kigge igennem i den situation. Et havehegn kunne dertil være helt nydeligt at anskue. Selvfølgelig når hegnet & havehegnet ej er faldefærdigt. Der findes også miljøvenlige hegn, som fremstilles af helt bæredygtigt materiale. Noget, der også kan betegnes som en fornuftig beslutning, er at lakere sit hegn, således, at hegnet har bedre chance for at overleve vejret. Vores hegn kan så fungere i lang tid.

Dit hegn skal selvfølgelig andre ting end bare at holde dyr inde. Jeg finder lidt mere fred, på grund af, at et havehegn skærmer af mod forbipasserende. Da kan vi være uanfægtet i vores have med slægtninge på solskinsdage. For at vi bør bygge det fornuftigste hegn til vores ønsker, har vi valgt at få hjælp af en ekspert. Det er nok det letteste. Så kan jeg få et hegn, der er lækkert at glo på, samt en elefantunge, der ikke slipper ud.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>