Hvem er gode til pudsning af vinduer i København?

I min andelsforening har vi den sidste måneds tid været på udkig efter en udbyder, der kan tilbyde vinduespolering i København og på Frederiksberg til rimelige takster. Tidligere har ejerforeningen haft sin egen ejendomstekniker, der har stået for al rengøring samt mindre vedligeholdelsesopgaver i vores ejendom. Den mere krævende rengøring og vedligeholdelse, som f.eks. indvendig og udvendig vinduespolering, er så blevet ordnet i vores arbejdsdage, mens vi som andelshavere selv har skullet pudse vores egne vinduer.

Ejendomsteknikeren i foreningen har desværre fået problemer med skulderen. Det betyder, at rengøringen samt den løbende vedligeholdelse af fællesarealerne ikke bliver gjort tilfredsstillende. Samtidig er tilslutningen til vores arbejdsdage blevet markant mindre end tidligere. Der er derfor ikke nogen vej uden om. Vi er nødt til at finde frem til en holdbar måde at sikre den nødvendige rengøring af vores fællesarealer samt vinduespudsning, så vores ejendom bliver ved med at fremstå præsentabel og ikke forfalder.

I forbindelse med sidste uges bestyrelsesmøde traf vi langt om længe beslutningen om at indgå en serviceaftale med et firma, som kan udføre erhvervsrengøring og vinduespolering i København og omegn. Der er dog utallige om buddet, hvis man prøver at finde ud af, hvilke gesjæfter der kan tilbyde vinduespolering København for ejendomme som fx ejerforeninger, og det er ikke nemt at tage en beslutning om, hvad for en virksomhed man som forening skal hyre.

Som formand for bestyrelsen, vil jeg af den årsag lave en forespørgsel, om der måske er bare én herinde, der har tips til at vælge en servicevirksomhed til trappevask såvel som vinduespolering i København og resten af hovedstadsområdet. Desuden vil jeg høre nærmere, om I kan tilbyde nogle gode råd, om hvad vi skal være på vagt overfor, førend vi vælger et rengøringsfirma samt, om en eller anden herinde har mulighed for at give os et overslag over, hvor meget vi kommer til at betale for at få et servicefirma til at udføre vinduespolering i København og på Frederiksberg?

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>