Hos os skal du finde de pæneste navneskilte

Mit selskab modtog i formiddags de up to date fantastiske navneskilte » www.upsign.dk,, firmaet har lagt en ordre ind på. Til sidst hændte det langt om længe! Det ene produceret af aluminium til at have placeret foran min computer, & ét fremstillet af lamineret papir til at fastsættes på en skjorte: jeg fik nemlig selv to slags navneskilte. Fantastisk elegante er begge navneskilte, og alting blev meget perfekt. Hermed føler jeg faktisk, at firmaet fandt vejen til fremgang.

Anskaffelsen af navneskilte har gjort en kæmpe forandring i selskabet. Hvis de får et flot navneskilt stående foran sig, er effektiviteten fuldstændig i top, kan man sagtens forstå på kollegaerne, samt det meste bliver noget mere seriøst. Således at medarbejderne omsider er klar over, hvad der serveres, fik vi desforuden navneskilte til virksomhedens kantine.

Der kan jo fås navneskilte i både plast og stål, og de sælges med magnet eller nål til skjorten og en pæn holder til skrivebordet. At der bliver meget få potientaler ved navneskilte i stål, på grund af, at disse har færre designvalg sammenlignet med pap eller plastik, tror en masse folk. Præcis så let som at trykke på papir er det gjort, da nyskabende mekanismer mht. gravering til alt held er blevet forsket i.

Selvom priserne måske er billigere med navneskilte af plastik samt tykt pap, giver facaden udadtil et førstegangsindtryk hos fremtidige kunder, og denne del skal her næppe spares ressourcer på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.