Har du rytmik i din krop? Så er en efterskole med musik/dans noget for dig

Er du på udkig efter en efterskole – Midtjylland? Der var jeg for et par år siden. Det var det mest vidunderlige år nogensinde. En efterskole: Midtjylland har alt, hvad man kunne tænke sig. Min efterskole var en såkaldt idrætsefterskole/sportsefterskole, det vil sige efterskole med fitness plus en efterskole med en masse forskellige slags sportsgrene. Det var eksempelvis en efterskole – fodbold + basketball og så videre. Det var også en efterskole: musik og dans plus en efterskole – design. Noget af det allerbedste ved efterskolen var efter min mening, at det var en efterskole med adventure.

Jeg vil gerne fortælle mere om min efterskoles goder, og min efterskole – Midtjylland havde mange af disse. Selvfølgelig havde den de nødvendige, faglige fag, men den havde også mange valgfag. Grundet det jo var en idræts- og sportsefterskole, motionerede man hver dag. Jeg kunne egentlig ikke gøre nok motion i sidste instans, så det var jo derfor temmelig skønt, at det ligeledes var en efterskole; fitness. En idrætsefterskole, sportsefterskole og efterskole – fitness vil være gavnlig til dig, såfremt du savner mere energi og har brug for at blive mere sund, frisk og rask og tilmed glad.

Jeg er virkelig begejstret for de fleste idrætsgrene, og grundet at det var en efterskole: boksning, efterskole – fodbold og efterskole – basketball et cetera, måtte jeg lave så meget sport, som jeg havde lyst til. Derudover var det en efterskole med dans, og egentlig endte jeg med at blive ganske henrykt over dans. En efterskole – basketball, efterskole: boksning, en efterskole – fodbold plus en efterskole: dans er passende for dig, hvis du kunne tænke dig at gøre nogle forskellige slags genrer inden for idræt, og hvis du virkelig godt kan lide sport samt at have det skægt i selskab med dine venner/veninder.

Fordi min efterskole desuden var en efterskole med musik, blev jeg oplært i at musicere med adskillige forskellige instrumenter som for eksempel en guitar, hvilket var virkelig medrivende. Jeg blev desuden oplært i at designe og sy tøj, da det nemlig var en efterskole; design. En efterskole – musik og en efterskole: design vil være passende til dig, hvis du elsker at beskæftige dig med adskillige forskellige slags aktiviteter, eventuelt en aktivitet som du ej har prøvet tidligere, og hvis du vil hygge dig med dine venner/veninder.

Noget af det, som jeg var gladest for ved min skole, vil jeg nævne nu. Efterskolen var en efterskole med adventure. Vi lavede adskillige forskellige aktiviteter udendørs, og det nogle gange var en udfordring, men virkelig sejt! Jeg lærte f.eks. at klatre i bjerge, sejle & leve uden for i et telt. En efterskole med adventure vil være hensigtsmæssig til dig, hvis du rigtig godt kan lide at udfordre dig selv. Adventure-oplevelserne forbedrede vores sammenhold på efterskolen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>