Frygt over mere ulykke ved udrydning af dødsbo

For et stykke tid siden gik min far desværre bort. Han var ganske sløj, så jeg havde jo på fornemmelsen, han nok ikke havde lang tid tilbage . Han nåede at blive treoghalvfems år. Jeg blev alligevel meget bedrøvet, og jeg har et stort savn til ham. Nu på tirsdag skal hele familien og jeg tømme hans dødsbo.

Jeg tror, jeg sikkert kommer til at få blandede følelser, idet jeg skal oprydde fars dødsbo. Jeg kommer til at mindes en masse gode minder, og omvendt er jeg samtidig bange for, at jeg bliver grebet af mere ulykke, end den jeg går rundt med nu, når jeg er til stede i fars dødsbo. Min søster og mig har snakket ret meget omkring dette her de sidste par dage, og vi føler åbenbart på samme måde.

Da jeg var seks år, blev min mor og far separeret. Jeg boede hjemme hos mor, men jeg kom ofte på besøg hos far, og det var bare det bedste! Far var god til at lege sammen med mig, og vi legede oftest gemmeleg. Jeg er yderst begejstret for hans hus, så det føles forkert, at det så bare er et dødsbo, der skal ryddes. Den anden dag snakkede jeg med min familie og spurgte, om jeg måske kunne fritages for at komme op i fars dødsbo, men de sagde, at det ville være bedst, hvis jeg tog med.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>