Foldevægge skal vi have

Jeg holder meget af mit arbejde. Jeg arbejder som folkeskolelærer for indskolingen, som er 0. til 3. klasse. Der er to skoler her i byen, der bliver lukket, og på grund af at vores skole har meget plads, bliver eleverne fra en af skolerne flyttet over til os. Det vil betyde, at vi kommer til at få foldevægge op i klasseværelserne, så de store lokaler dermed bliver delt i to mindre rum. Jeg mener ikke, at der skal opsættes disse foldevægge, på grund af at jeg elsker at undervise mine elever i et stort klasselokale.

Man skal kunne åbne vores nye foldedøre, så vi også kan lave noget med eleverne fra de andre klasser. Det er sikkert egentlig temmelig godt. Det bliver formodentlig også en smule mere hyggeligt at befinde sig i et mindre klasseværelse, men jeg kan bare ikke lade være med at tænke på, om der bliver mangel på plads til mine mange indlæringsaktiviteter, som mig og mine elever laver. Skolens inspektør synes, at mig og eleverne kan lege dem ude i fællesrummet. Han mener, at foldevægge er det bedste at anvende for at få plads til alle de nye elever, og der må jeg faktisk give ham ret. Herudover er det langt mere billigt, end hvis man skulle bygge rigtige vægge. Man kan til alt held anvende lydisolerede foldedøre, hvilket jeg er begejstret for, grundet at det ej ville være til at klare, hvis man skulle lytte til ikke blot en, men hele to klasser fuld af elever. Dette skyldes, at de jo godt kan råbe og skrige nu og da, men jeg kan stadig godt lide dem. Jeg undrer mig over, hvordan det kommer til at være, idet den anden skole ankommer her, og vi får foldedøre.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>