Fødselsdagsfest for vores mindste op imod havelåger og hegnsstolper

Kæresten ka’ i de her dage ikke overveje noget som helst end havelåger [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager] og hegnsstolper [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper], samtidig med at jeg stresser rundt og overvejer vores mindstes fødselsdag vedrørende fyldet til lagkagerne samt saft. Ej altså. Min mand og jeg ska’ se at få skifte grundens gamle stakit, og projektet gør at vi ska’ have nye hegnsstolper og at vi er nødt til at udvælge ml utallige forskellige havelåger. Men kunne projekt hegnsstoler ikke liige vente til festen for børnehaven, hvor ham og jeg får 24 børnehaveunger på besøg, er på plads? Den planlægning er lidt travlt at deale med helt alene, tænker praktiske jeg.

Jeg selv har ikk’ skænket mine præferencer inden for hegnsstolper og havelåger en tanke. Havelåger og hegnsstolper har bare været af den kaliber, som var ligegyldigt, der hvor jeg har levet da jeg var lille. Men nu og her har vi selv villa og må vælge det praktiske til haven. Min mand fandt nogle fordelagtige sælgere på nettet og vil ikke afgøre valget af om han foretrækker hegnsstolper lavet i træ eller aluminium. Personligt er jeg nok mest begejstret for træ, men alu-hegnsstolper er måske mere robuste?

Kæresten og mig talte hvorvidt vi skal have ekstra høj havelågen, og i dag opdagede kæresten et par lækre havelåger, der mindsandten er låsbare. Sådan noget lyder godt, da manden og jeg har et hus for enden af vejen, hvor ikke en sjæl vil opdage det, skulle det ske at der er indbrudstyve.

I samme øjeblik børnehavebørnene er blevet underholdt med underholdning og mangolagkage, så ka’ ham og jeg i fællesskab anskaffe havelåger og hegnsstolper. Hvis det ikke sker hurtigt så regner jeg ikke med, at travle jeg slipper for kærestens snakkeri omkring haveplaner, hegnsstolper, træ versus alu og praktiske ting ved havelåger med lås.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.