Find en efterskole hvor du kan lave godt med idræt

Det er et par år siden, at jeg gik på efterskole i Midtjylland, og det var en sportsefterskole. Naturligvis har en idrætsefterskole de nødvendige, boglige fag, men den havde derudover adskillige valgfag. I anledning af at det er en sportsefterskole, motionerede man næsten alle dage. Jeg kunne egentlig ikke gøre nok motion til sidst, og dermed var det jo rigtig godt, at det derudover var en efterskole, hvor man kunne træne i træningscenter. En idrætsefterskole/sportsefterskole er tilpas til dig, såfremt du godt kunne bruge mere energi og gerne vil blive mere sund og frisk og derudover glad. Idræt kan jeg godt lide, og grundet at min skole havde en masse sportsgrene som eksempelvis håndbold og boksning osv., måtte jeg gøre al den sport, som jeg gad. Desuden var det en efterskole, som havde dans, og det endte faktisk med, at jeg blev ret glad for at danse. En efterskole som denne er belejlig til dig, hvis du har brug for at prøve forskellige sportsgrene, og såfremt du er tosset med sport samt at have det skægt med dine venner.

Henne på min skole lærte jeg at musicere med mange instrumenter, da det tilmed var en musikefterskole, hvilket var ganske interessant. Ligeledes lærte jeg at designe samt sy tøj, for det var nemlig også en efterskole, der havde design. Efterskoler som disse er velvalgte til dig, såfremt du er meget glad for at bruge din tid på adskillige aktiviteter, eventuelt en aktivitet som du ej har lavet i forvejen, og hvis du har lyst til at hygge dig med dine venner. Jeg vil gerne lige sige noget om det, jeg var gladest for ved min skole. Det var en efterskole, som havde et fag kaldet friluftsliv. Vi lavede dermed adskillige forskellige aktiviteter udenfor, som sommetider var udfordrende, men sejt! Fx lærte jeg at klatre, sejle & bo i ”den vilde natur.” En efterskole med dette fag vil være rigtig til dig, såfremt du er skør med at give dig selv en udfordring. Oplevelserne inden for friluftsliv forbedrede sammenholdet på skolen.

Kunne du tænke dig at begynde på en efterskole? En efterskole har alt, hvad man har brug for. Mit år på efterskolen var den dejligste periode i mit liv. Min mening er, at du skal lede efter en efterskole, såfremt et eller andet af det, som du har læst i denne blog, har lydt sjovt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>