En velsmagende kaffe kan kun komme fra en god kaffeautomat

Jeg er foran computeren dagen lang, og jeg arbejder på en avis. Jeg kan godt lide mit arbejde, men idet jeg har fri, der skal jeg hjem til mit andet arbejde – mine tre børn. Jeg er bosiddende i en nydelig bolig sammen med Thomas samt vores 3 smukke børn på henholdsvis tre, fem og ni år. Jeg elsker min familie overalt i verden, men det er hårdt at tage sig af både job og mine unger. Ikke des mindre sover jeg ikke ret meget om natten, da min yngste søn græder meget, derfor må jeg stå op og få ham til sove. Dette gør, at jeg hele tiden er søvnig på arbejdet, men lykkeligvis har vi en kaffeautomat, og den kan jeg ikke undvære.

Det første, jeg gør, når jeg ankommer på arbejde, er, at gå hen til kaffeautomaten og lave mig en god kop kaffe. Igennem tiden har vi haft nogle kaffeautomater, men de har ikke alle sammen været ligeså gode som de andre. Arbejdets nye kaffeautomat er den bedste af dem alle, og derfor må jeg nu erkende, at en god kop kaffe altså kun laves med en god kaffeautomat ligesom denne.

Koffeinen i kaffen gør, at jeg bliver ved med at være vågen, men jeg er virkelig også glad for smagen i en skøn kop kaffe. Jeg drikker to kopper, hver dag jeg er på arbejdet, men hver gang jeg er hjemme, har jeg simpelthen ikke tiden til at gøre det. Det ærgrer mig egentlig ret meget, så dermed vil jeg gerne indtage kaffe, lige når jeg kommer hjem og om aftenen. Nu overvejer jeg at anskaffe mig sådan en kaffeautomat, som vi har ovre på min arbejdsplads.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>