En ny trailer bør være inkluderet i prisen, når man anskaffer et parcelhus

I anledning af, at mig og Nina har fået status som Hr. og Fru Jensen med parcelhus, samtalekøkken fra Invita, to blonde børn og en volvo med anhængertræk, har vi besluttet os for, at vi vil anskaffe den trailer, som faktisk burde følge med parcelhuset. Selv er jeg ikke desto mindre endnu ikke helt integreret i forstads-danmark. Derfor ville det være sweet at høre, om der ikke er nogle af jer mere erfarne husejere, som har et indtryk af, hvor vi ville kunne investere i en billig trailer i god kvalitet, der er eksemplarisk til de ting, vi skal bruge den til?

Faktisk er vores krav til traileren overhovedet ikke noget ud over det sædvanlige. Vidunderet skal blot bruges til de trivielle gøremål, som hører sig til, hvis man har eget parcelhus såvel som sin egen have. Det medfører, at den trailer, vi anskaffer, kommer til at skulle benyttes til at bringe skrammel og haveaffald på den lokale genbrugsplads. Den skal endvidere måske anvendes til en Ikea-tur et par gange årligt. Det er altså kun en aldeles almindelig trailer, fruen og jeg vil skaffe os.

Nu hvor vi er ved at tale om hvilken kapacitet en trailer bør have, ville det tillige være væsentligt at spørge jer om, hvad for en anhænger, der kan matche til konens og mine krav. Så slipper vi hvis alt går vel for at bruge penge på funktioner, vi ikke skal bruge. Bør vi fx for enhver pris gå efter et dyrt mærke som Variant, eller behøver det ikke være så dyrt, hvis vi køber ny anhænger, og er der gode trailer tilbud hos forhandlerne?

En anden ting, der er relevant at få jeres input om, er, om det kunne være rentabelt at købe en trailer, som er brugt, eller om vi så ville skulle bruge en masse penge på adskillige reservedele til traileren? Så skyd løs med al jeres viden såvel som umiddelbare referencer til forhandlere heromkring, der både sælger trailer tilbud og trailere, der har haft en anden ejer såvel som eventuelle reservedele til trailere, så mig og fruen kan tage ud og se på trailerne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>