En kanotur ned ad Gudenåen er en naturoplevelse for livet

I min barndom var mine forældre, søskende og jeg på en dejlig kanotur Gudenåen i sommerferien. Senere hen var jeg tilmed på kanoture med spejdergruppen. Det, som jeg kan huske, fra alle turene i kano Gudenåen er de talrige minder om en tur smækfyldt med sammenhold og store udfordringer i den meget smukke midtjyske natur. Det gælder både fra timerne i kanoen på søerne i området eller i Gudenåen og de hyggelige ophold omkring bålet i lejren langs søbredden. Jeg mindes ydermere stadig den fantastiske oplevelse, det var, den tur, hvor jeg for første gang fik chancen for selv at styre en kano langs Gudenåen.

Aktuelt er det egentlig en del år siden, at jeg sidste gang var med på kanotur Gudenåen. I årene, som er gået, er jeg blevet færdig med min uddannelse, har fået arbejde og en dejlig mand. Forrige vinter fik vi tilmed vores første søn, der nu i virkeligheden er så gammel, at jeg var begyndt at spekulere over, om jeg havde lyst til at tage min egen lille familie med af sted på kanotur langs Gudenåen. For nogle dage siden tog vi beslutningen over et enkelt glas vin med min kæreste efter putningen. Det betyder, at jagten aktuelt er gået ind på det bedste sted med tilbud for familier på kanoudlejning Gudenåen. Jeg tror desuden, at et sted med kajak- og kanoudlejning i nærheden af Tørring ville være lige så godt.

Af den grund vil jeg høre, om der måske er en eller anden herinde, der har kendskab til et suverænt sted med kanoudlejning Tørring eller allerbedst kanoudlejning i nærheden Gudenåen? Det skal så vidt muligt være et kanoudlejningssted, som har sammensat favorabelt tilbud på kanoture på Gudenåen specielt til børnefamilier. Kan du give os et link til, hvor min mand og jeg får det bedste tilbud på kajak- og kanoudlejning omkring Gudenåen såvel som Tørring, så skriv under dette indlæg, så jeg kan få nye ferieminder fra kanoture som kan deles med min egen lille familie.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>