Det virker en udfordring at anskaffe sig pallerammer, der evner at overleve jordkontakt

Drømmer du om at eje fine højbede, fordi du er havemenneske? Så bliver det nok vanskeligt for dig at finde ud af, nøjagtigt hvordan, den slags bede kan designes. Pallerammer - jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27 – betegnes som et simpelt løsningsforslag, jeg har.

Lige det, flertallet plejer at sammenstille med højbede, bliver pallerammer nok normalt ikke rigtig, men de er faktisk vildt funktionelle! De er problemfrie lige at pakke sammen, dersom de ej anvendes, og pallerammer bruges sædvanligvis til nemmere at være i stand til at stable varer på industripaller. En af de største fordele såfremt man benytter pallerammer til højbede er, at rammerne er lavet til at kunne placeres holdbart på hinanden, hvilket giver det resultat, at dit køkkenbed i virkeligheden kan bygges så højt, du foretrækker. Det resulterer både i en udholdelig arbejdshøjde, holder planterne bort fra dårlig jord, plus forhøjer jordvarmen ved planterne. Dog skal man huske, at pallerammer tit er fremstillet af ret dårligt samt uimprægneret materiale, hvorfor rammerne ej bør røre jordbunden. Man bør i stedet dække indersiden med plastik.

At rammerne besidder en fin størrelse er en anden fordelagtig ting ved at benytte pallerammer som urtehave. Jeg mener personligt, at de besidder en meget god længde til små køkkenhaver indeholdende blomster & krydderurter, men flertallet føler evt., at de virker alt for lille en størrelse.

At man bare bør tage chancen, er nok det bedste tip. Dersom man fortryder, at man fik lavet et bed af dem, bliver det til alt held ikke en masse penge, der gik tabt, da pallerammer heldigt nok ikke er omkostningsfulde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.