Det er betydningsfuldt med kvalitets spærtræ

Er det en mulighed, at taget har brug for en restaurering eller måske endog en komplet udskiftning? Er det herforuden en mulighed, at dit hus har brug for spritnyt spærtræ? Hvis der er begyndende revner, ville det være fordelagtigt at istandgøre dit tag med nogle spritnye tagplader eller tagsten, f.eks. eternit tagplader, før der kommer endnu større destruktioner. Ved disse situationer vil nye tagsten være en fornuftig investering, for når der kommer utætheder i dit tag, kan det føre til svamp plus vandskader i dit hus. Det er derudover betydeligt, at huset er i besiddelse af godt spærtræ mht. dit tag, af den årsag at det har en stor betydning for sikkerheden i hjemmet. Hvad enten du overvejer at købe nye tagplader, tagsten el. noget spærtræ, så køb det snart, inden skaden er sket.

Såfremt du spenderer penge på nye tagplader af eternit, behøver du ikke blive nervøs for, at pladerne indeholder asbest. I begyndelsen af 80’erne stoppede det nemlig, at man udarbejdede eternit med asbest. Har du et tag i eternit, som er fra før begyndelsen af 1980’erne, skal du udskifte det med nye eternit tagplader, før det begynder at gå i stykker, og der måske kommer asbest-forurening. Træffer du et valg om at anskaffe disse eternit tagplader, så skal du gå ud fra, at taget holder omkring 15 år. Men det kommer også an på, hvor meget taget hælder, hvor levetiden forbedres, jo mere skrå tagets hældning er. Det første tegn på slid er som regel, at overfladen starter på at skalle af, eller sprækker vil komme.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>