Bukning af kedelrør samt produktion af bukkematricer og valsning af rør

Bukning af rør er i de seneste år blevet en fordelagtig alternativ proces inden for rørbearbejdning i forhold til almindelige svejsede løsninger. Med bukning rør kan man dog ikke kun gøre omkostningerne til selve anskaffelsen af rørløsninger meget lavere. Ifald I begynder med at anvende rørbukninger i virksomheden, kan det ofte være en genvej til at sikre jer en rørløsning, som er specialdesignet til jeres virksomhed og har en pænere finish. Endvidere er rørbukninger nemmere at holde rene og vejer mindre.

Såfremt I træffer et valg om at bruge os som jeres foretrukne leverandør af bukning af rør, forpligter vi os til, at de rørbukninger bliver tilvirket med baggrund i alle behov i jeres produktion. Som virksomhed råder vi nemlig ikke bare over flere af landets mest erfarne specialister i forhold til bukning rør. I vores veludstyrede værksted, fremstiller vi tilmed meget af det bukkeværktøj samt alle de bukkematricer, som vi benytter. Derfor er vi i stand til leve op til selv de mest sammensatte behov i en virksomhed.

Førend vores rørspecialister påbegynder vores produktion af en ordre på bukning rør for jeres virksomhed, laver vi et fixtur på baggrund af en særlig protype. Denne prototype udarbejdes desuden efter en model, som vores inhouse værksted får fra jeres firma eller i nogle tilfælde selv udfører i svejsebøjninger. Herefter laves den pågældende bukning af rør såvel som eventuelle senere bukninger efter dette fixtur. Af den årsag kan vores eksperter producere bukkede rør, der passer perfekt til forholdene i jeres virksomhed.

Ud over bukning af rør samt udførsel af bukkeværktøj og bukkematricer, kan vi tillige udføre forskellige former for valsning af rør og profilvalsning. Uanset jeres behov udfører vi opgaven til konkurrencedygtige priser på serier helt ned til 5-6 styks. Også udfører vi en hvilken som helst form for efterbehandling, og vi udfører rørbukning i små såvel som store radier. Vores firmas bredtfavnende viden samt ekspertise gør, at vi løbende udfører opgaver for adskillige kunder i et væld af brancher.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>