Benyt EUR-paller, såfremt du vil have solide paller i excellent kvalitet

I tilfælde af, at det kommer til varefragt, kommer der som regel en meningsudveksling vedrørende hvad, der er den foretrukne løsning. Enkelte vælger fx primært skibe, og de øvrige sværger til togtransport. Gældende for dem alle er det imedens, at det uberørt af fragtmetoden er centralt at erhverve sig stærke paller i excellent kvalitet, hvor lasten kan stilles undervejs. I denne sammenhæng fremkommer følgende dilemma: Hvad er den bedste palle – EUR-paller eller en europalle?

Det er forholdsvist svært at fastlægge, eftersom EUR-paller i realiteten ligner en europalle. Fx er begge palletyper ISPM-15 godkendte, der betyder, at træpallerne er blevet tilført varme og verificerede efter den aktuelle standard. Et sådant tiltag reducerer muligheden for, at der kan blive overbragt småkryb under dække af din last.

Normalt kan du anticipere, at din europalle kan holde til 1,5 T. Er dit gods tungere end 1½ T, skal du imidlertid ikke fortvivle. Du kan nemlig lægge adskillige træpaller på hinanden og dermed forbedre dine træpallers tolerance. Tre stablede paller resulterer således i en tolerance på cirka 4,5 tons. Det må dog ej være dette, som forårsager, at du bruger en europalle frem for EUR-pallerne, for EUR-paller ligger inde med en ens tolerance og desuden, i lighed med europallerne, er naturvenlige. EUR-pallerne er nemlig kolossalt kostbare som returpaller, hvilket vil sige, at du i grunden låner pallerne og ganske enkelt kan returnere dem, når du ikke længere har brug for dem.

Altså er der udelukkende én ting at sige, hvilket er, at du uagtet hvad for nogle træpaller, du foretrækker, er sikret solide paller i excellent kvalitet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.