At eje en trailer er lig med et stort fortrin

Da jeg endnu var ung ønskede jeg mig en lækker sportsvogn, som jeg kunne benytte til at fræse ned ad motorvejen i. Nu hvor jeg er blevet far, er jeg nu godt tilfreds med, at jeg i stedet traf den beslutning at investere i en solid 5-dørs øse, for det ville godt nok være møjsommeligt at skulle transportere familien frem & tilbage i en sportsvogn! Indimellem har jeg imidlertid stadig haft problematikker m. pladsmangel – for eksempel ifm. at vi har været på storshopping i IDEmøbler og indkøbt en masse store møbler, som skulle transporteres med hjem. Dette problem er dog løst nu, for min hustru og jeg har besluttet os for at indkøbe en trailer.

En trailer er utroligt nyttig og kan egentlig benyttes til utroligt mange gøremål. Det er gået op for mig, at det ikke udelukkende er ved fragt af møbler, at den kan bruges. Hvis den største af poderne skal hentes fra skole med cyklen, er det selvsagt betydeligt nemmere at sætte den op i traileren frem for at blive nødsaget til at spænde den bag på øsen. I de tilfælde hvor vi har været ude for at have behov for at smutte på lossepladsen, har det også føltes meget nemt at placere skraldet i traileren. Førhen skulle vi jo køre flere gange for at få alt med.

Jeg er af disse årsager rigtigt henrykt for vores trailer. Egentlig er det et af de allerbedste køb, vi nogensinde har gjort, og jeg kan slet ej huske, hvorledes vi nogensinde har kunnet leve uden en trailer…!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.