At bruge penge på nye gardiner

Kunne du ligesom mig godt bruge nye gardiner? Jeg er lige flyttet og har lagt mærke til, at jeg må fremfinde nye gardiner. Er oldemors forældede, broderede gardiner, blytunge og misfarvede resulteret af decenniers røgforgiftning, samt så gevaldige & ugennemsigtige, at de stjal det meste af lyset udefra, også det, du ofte sætter i forbindelse med udtrykket gardiner? Så forstår du måske, at det vist ikke var gardiner, som tog plads i mine tanker, da jeg flyttede til en anden lejlighed i city. Snildt lærte jeg vist, at en eller anden mulighed for mørklægning er man jo nødt til at have. Både fordi man vil blokere for ubehagelig sol inden døre, dertil overvejende for at undgå uvedkommendes stirrende blikke.

Indrømmet – gardiner skal der til, og med glæde en markise ved siden af, så balkonen kan anvendes på solskins- og regndage. Store og vægtige gardiner er, heldigvis, svært at finde. Man kan få utrolig mange varierende slags gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, plus selv gardiner, som miljøvenligt formindsker dit varmeforbrug. Ganske vist er der oveni rigtig meget, der må tages højde for, når gardinerne bestemmes. Hvor, samt hvilken form for åbning, diskuteres? Hvilken anvendelse skal dine gardiner have? Ligger du inde med krav til betjeningen? Skygger og visualitet? På samme måde med markiser, som også findes i et uendeligt udvalg. De laves som undvigelse fra solen, læ for vinden, tildækning og tag. At prøve en i branchen, er altid det nemmeste, hvad enten det drejer sig om markiser eller gardiner, så du netop er i sikkerhed med hensyn til, at du ender med gardiner samt markiser, der er speciallavede til dig, og derfor bedst opnår dine håb.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>