Arbejdsløs i Allerød: Nu har jeg tilmeldt mig hos et vikarbureau Allerød.

Undertegnede har nu været nyuddannet og jobsøgende i over ét år, så jeg bliver nødt til at springe ud i noget nyt. Så derfor har jeg kontaktet vikarbureau Allerød. Jeg har læst kommunikation, men der er mange ansøgere om buddet, og jeg er ikke så erfaren. Så jobs gennem et vikarbureau er måske vejen til, at jeg kan skrive noget på CV’et og oven i købet får et arbejde at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det fedt nok ikke at skulle ud af fjerene på regnvejrsmorgener, men jeg savner faktisk at skulle op og udføre mit arbejde.

Nu har jeg fået meldt mig, og nu dukker alle overvejelserne op: Mon det er nok at tilknyttet ét vikarbureau. Hvor længe går der, før de ringer? Hvor mon jeg kommer hen? Hvad er lønnen? Og vil jeg overhovedet kunne lide at være vikar?

Min søde veninde er hos Vikarbureau Herlev, og hun har før det været tilmeldt hos Vikarbureau Esbjerg, dengang hun boede derovre. Hun har forklaret mig, at hun især blev sendt ud på virksomheder, når de ansatte skulle på ferie, var syge eller skulle på barsel. Det ville være super med sådan en barselstjans, hvor du jo kan blive tilknyttet samme sted i op mod et år.

Hvis jeg snarere får en hel masse korte ansættelser af eksempelvis nogle ugers varighed er jeg en smule nervøs for, hvordan jeg takler det med at være ny og komme ind uden forudgående kendskab til virksomheden. Du når vel knapt nok at huske navnene på de ansatte, før man slutter igen. På den anden side kommer jeg til at opleve mange forskellige steder, og hvem ved – måske bliver de glade for mig et af stederne, så jeg bliver inviteret til at blive.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.