Arbejdsløs i Allerød: Jeg gør det! Jeg tilmelder mig hos et vikarbureau Kolding.

Undertegnede har været arbejdsløs i godt halvandet år, og jeg må forsøge mig med noget nyt. På den baggrund har jeg tilmeldt mig i vikarbureau Kolding , https://temp-team.dk/kontakt/kolding/, . Jeg er uddannet inden for kommunikation, men der er mange konkurrenter, og jeg har ikke ret meget erfaring. Det kan være, at jobs via et vikarbureau er vejen til, at jeg kan generere noget på cv-et og som supplement har noget brugbart at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det en luksus ikke at skulle ud af fjerene på morgener med vejrvejr, men jeg savner faktisk at komme ud og gøre mit arbejde.

Nu har jeg fået meldt mig, og så dukker alle overvejelserne op: Mon det er nok at registreret ét vikarbureau. Hvor længe går der, op til at de ringer? Hvor mon jeg kommer hen? Hvad kommer jeg til at tjene? Og vil jeg overhovedet kunne lide at være vikar?

Min søde veninde er hos Vikarbureau Viborg , https://temp-team.dk/kontakt/viborg/, , og hun har inden da været ansat via Vikarbureau Aalborg , https://temp-team.dk/kontakt/, . Hun har har fortalt mig, at hun mest kom på steder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller på barsel. Det kunne være luksus med et barselsvikariat, hvor man jo kan være samme sted 7-10 måneder eller mere.

Får jeg i stedet en hel masse enkelte ansættelser af for eksempel få dages varighed er jeg lidt spændt på, hvordan jeg klarer sådan at være ukendt og komme ind uden at kende kollegerne. Du når vel ikke rigtig at kende navnene på de nye kolleger, før man skal stoppe igen. Til gengæld vil jeg se en masse forskellige steder, og hvem ved – måske bliver de glade for mig på et sted, så jeg kan fortsætte. Det kunne da være fedest!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.