Aluprofiler er en optimal profilløsning til talrige brancher

Det enorme fokus på miljøvenlighed betyder, at aluminiumsprofiler har opbygget en position som det foretrukne valg af profiler til flere formål samt brancher efter årtusindeskiftet. Dette er ikke mindst en konsekvens af, at metallet aluminium er karakteriseret ved en genanvendelsesprocent i nærheden af hundrede procent såvel som talrige egenskaber, der formindsker forbrug af energikilder som bl.a. elektricitet og varme. Samtidig er det muligt at skabe aluminiumsprofiler til et hvilket som helst behov med relativt små omkostninger uanset den valgte seriestørrelse.

Aluprofiler er en udbredt profilløsning indenfor adskillige brancher af mange forskellige årsager, der hver især leder tilbage til aluminiummens fordelagtige kendetegn. De væsentligste af disse årsager er, at aluminiumlegeringer vejer utroligt lidt og har en relativt høj trækstyrke, der typisk er er 700 mpa mod de sædvanlige 350 mpa på andre profiler. Desuden har aluminiumsprofiler en optimal modstandsevne i forhold til korrosion såvel som en optimal elektrisk ledningsevne.

Som noget særligt har aluminium en betydelig fleksibilitet, hvilket gør det muligt at producere aluprofiler uden at bruge unødige ressourcer uagtet valg af bearbejdnings- og forædlingsmetode som f.eks. TIG svejsning eller rullebukning samt valg af overfladebehandling. Ved hjælp af ekstrudering kan man tillige sætte de krævede samlefunktioner direkte ind i alu profilet, så det bliver lettere at montere. Dermed kan det lade sig gøre at tilpasse aluminiumsprofilerne til at imødekomme dine behov og forventninger.

Hvis du får lavet aluminiumsprofiler til din virksomhed hos os, kan vi sikre dig et resultat, der imødekommer dine forventninger. Vi lægger nemlig vægt på at være først med de mest avancerede teknologiske muligheder ift. udvikling af alu profiler. Dertil færdigproducerer vi en testudgave af din virksomheds unikke aluminiumsprofiler inden for en enkelt måned efter, at du har godtaget profiltegningen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.